Help & Info

OEMAUTOSOUND.COM
1-800-727-1466
407-396-1194

Newsletter

Email Address

1. How do I contact you?
Answer:
Call, email, mail, or fax us any questions. Our professional staff is eager to help you. All contact information is provided on the left side of every page of our site sales@oemautosound.com 1-800-727-1466 or 407-933-1065

2. Do you charge for shipping?
Answer:
If there is not a free shipping on the item yes, We ship by USPS for small items and Ups and FedEx for radios and CD changers

3. Do you ship catalogs or brochures?
Answer:
No, sorry. We try our best to make all of the information for our products available on our Web site including most of the specs & warranty information.

4. Can I return the product I purchased?
Answer:
Yes we offer a 30 day money back , if don't fit your vehicle or don't work for you we ask you to send it back ,request a return auth before

5. What methods of payment do you accept?
Answer:
We accept MasterCard, Visa, Discover, American Express, company checks money order cash,

6. How long will it take to receive my order?
Answer:
Most orders are shipped as soon as they are completed. These times vary from product to product. If you ordered more than one brand they may arrive on different days depending on the manufacturers' production time and distance from your home or business.


7. Do you charge sales tax?
Answer:
No, except in Florida at 7.0%.


8. Can I change or cancel my order?
Answer:
Changes or cancellations can only be made during the first 24 hours and as long as your order has not gone into production. There is a 10% cancellation fee on orders that can be stopped. In most cases, no changes or cancellations can be made on one-day products.


9. Do you ship outside of the continental U.S.?
Answer:
Please call for availability and rates.


10. When do you charge my credit card?
Answer:
The credit card is charged before the order is placed into production. This usually happens within 24 hours of placing your order.


11. How secure is my credit card online?
Answer:
When you place orders all of your information is processed through our secure server. Oemautosound.com utilizes industry-standard Secure Sockets Layer (SSL) technology that encrypts all your information before it is sent to us. So it is very safe.
we do not share servers, we have our own secure server

12. Will I receive an order confirmation?
Answer:
Yes, you will receive an email confirmation of your order at the email address you provide. Please make sure that you thoroughly look over your order for accuracy. or you can log in and see the order information

13. Do you share any of my personal information?
Answer:
We have never and will never share your information with anyone. We respect your privacy. All personal information you provide to us WILL remain absolutely confidential and be used solely to communicate better with you.


14. What if I don't see the product I wanted?
Answer:
We update our Website constantly. If there is a particular product you want but can't find it on our site then please call or email us at the number on the left side of this page.


15. What if my order is damaged during shipping?
Answer:
We'll take care of any damage incurred during shipping.

IMPORTANT: Inspect your merchandise as soon as you receive it and notify us immediately if the merchandise has been damaged in shipment. Also, please check to make sure that the products you ordered works exactly as you specified when you ordered them. If you notify us within 7 days of the date that the merchandise is delivered to you that the merchandise has been damaged in shipment or was made incorrectly, we will have the damaged merchandise either repaired or replaced at no cost to you. If you do not notify us that the merchandise has been damaged in shipment during this 7 day period, repairs or replacements cannot be made at no cost.


16. Will I be able to install these myself?
Answer:
Absolutely. All of the products we sell are easy to install. With the information installation instructions found on our Web site and included along with your order, with a few simple hand tools you should easily be able to install all of the products we carry.



17. Are the installation instructions included?
Answer:
The products come with the installation instructions in the box. If you can't find the instructions in the box, call our customer service department at the phone number on the left side of this page. or one of our experienced installer will help you by e-mail or over the phone.

18. How do I contact customer service?
Answer:
All contact information is shown on the left side of all the pages of our site (including this page).

19. What type of product warranty do you have?
Answer:
Specific warranty information is shown on each product page.

20. How do I check order status?
Answer:
Call the number on this and every page and we'll check.